10 Eylül 2012 Pazartesi

Ya Devlet başa Ya kuzgun leşe

        
         Furkan Özçal. Yaşı henüz 22. 4 yıldır futbolcumuzdu.Daha buraya geldiğinde 18'inde çocuktu.Hiçbir futbolcuyu sevmediğimiz bir çeşitte seviyorduk onu.Yani farklıydı bizim için.Daima kadromuzun bir köşesinde durur İstanbullu'larla oynadığımız maçlarda gol atardı.Severdik.Ne zaman kötü oynayan biri olsa direkt o gelirdi aklımıza "ya bu Furkan'ı niye oynatmıyorlar ya" deyip veryansın ederdik.Sonrada hıncımızdan başkandan girer sırayla menajere kadar sayardık.Yani bir nevi onu kendimizden sanmıştık.Sanmışız çok yanılmışız.
    Furkan sözleşme UZATMA görüşmelerinde  yaşanan bazı durumlardan ötürü sözleşmesi feshedilmiştir ve akbabalığıyla ünlü Galatasaray'a  imzayı atmıştır.Şimdi gelelim sözleşmeyi feshedecek o malum "durumlara".
     Öncelikle şunu idrak edebilmek lazım.Kayseri'de Hurma'yı en iyi tanıyan futbolculardan biride Furkan'dı.Yani  herhangi bir olay karşısında nasıl bir tepki vereceğini çok çok iyi bilmektedir.Buna rağmen eğer birisi çıkıpta olmaz, olmayacak, olamayacak bir şey istiyorsa Hurma için bu sen benim sözleşmemi feshet demektir.
    Furkan görüşmeler esnasında 34 maçta oynama garantisi istemiş.Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir.Akıl sağlığı yerinde olan bir insan nasıl böyle bir istekte bulunabilir.Dünya üzerine Pele, Maradona, Messi geldi.Onlar bile böyle bir şey istemediler; isteyemezlerde zaten.Akıl sağlığı yerinde olan hiçbir futbolcu hocasıyla arasındaki ilişkiyi sözleşme uzatma görüşmelerinde menajere yansıtmaz yansıtamaz.Böyle yapanların nerelere geldiklerine bakmak gerek .Kimse Kayserispor'dan büyük değildir.Gereken oldu ve Hurma  edepsizliği  cezasız bırakmadı.
     Yani Furkan bilerek, isteyerek, kasden sözleşme uzatılmaması için elinden geleni yaptı.Daha önce böyle davranan futbolcuların sözleşmelerinin feshedildiğine defalarca bizzat, direkt şahit oldu.Ki zaten böyle bir olay olmamış olsaydı Hurma başka hiçbir sebepten göndermezdi Furkan'ı.
       Bu olayda Hurma asla suçlanamaz çünkü yapması gereken en iyi şeyi yaptı.
       Durum apaçık ortada Galatasray denilen  "şirket" pusuya yatıp oyuncularımızı çalıyor.Galatasaray basınınında yok efendim son dakika  transferiymişde, son birkaç saatte anlaşmışlarda, hemen öğrenip araya girmişlerde bla bla bla.Benim yalana karnım tok.4 yıllık transfer  üç saatte mi anlaşılıyor  külahıma anlatın.Furkan başarıyla sözleşmesini feshettirdi ve daha öncesinde yani Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusuyken hazırladığı sözleşmeye imzayı attı.
      Yönetim uyuyor futbolcularımıza sahip çıkmıyor.Aynı olayı defalarca yaşadık.Fifa'ya verme işi lafta kalıyor yoksa şimdiye kadar bunları yüzüne şamar çoktan patlardı.Lütfen bütün Fifa'lık belgeler açıklansında yöneticilerimiz takımımıza ne kadar sahip çıkıyor görelim.Ne gerekiyorsa yapılsın.Gerekirse dedektiflerle anlaşılsın.Eğer  ceza alırsak bir gram üzülmem.En azından kendimizi koruyor oluruz.
     Ya devlet masaya yumruğunu vuracak yada bu leş kargaları familyası burayı leş bellemeye devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder