1 Ekim 2012 Pazartesi

Adamlık mı? Sadece biz öyle sanmışız!

   
         Bu günden itibaren hiçbir şekilde skorun, oyunun, pozisyonların, kaçan gollerin, verilmeyen penaltıların hiç bir önemi yok.
       Çünkü Kayserispor diye sahaya sürdüğümüz , kenarda oturttuğumuz veya altına koltuk verdiğimiz hiçkimse ama hiç kimse bulunduğu yeri haketmiyor.
       Takım şimdiye kadar hiç olmadığı kadar rezil durumda ama hiç kimse çıkıpta "Bu boku ben yedim" deme cesaretini bile göstermiyor.
      Hiç kimse böyle bir durumdan sorumluluk hissetmiyor.Basın sözcüsü desen her hafta kazanacağız masalları,  genel menajer desen  hep birilerine arkanızdayım demeler destek çıkmalar,teknik direktör desen her mağlubiyetin arkasından üzgünüz açıklaması........
       Peki herkes sütten çıkmış akkaşıkta bu durumun sorumlusu kim.Bu kazmalara sorsak herhalde bizizdir sorumlu.Öyle ya her hafta ilk onbiri biz belirliyoruz ,bütün transferleri biz yapıyoruz, antremanları biz yaptırıyoruz hatta  kulübü biz yönetiyoruz ve dolayısıyla suçlu taraftar olarak biziz.Burasıda sizin babanızın çiftliği.
      Bir insanın beklentisi ümidi ne derece çok olursa olsun böyle bir durumda ne yapılması gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz.
    Bu günden sonra hala görevine devam eden herkesin adamlığının ne derecede olduğunu anlamış bulunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder